Γνώμες γονέων και παιδιών
 
 
Απόψεις Γονέων

Το πρόγραμμα μας άνοιξε τον ορίζοντα! Η κόρη μας ανακάλυψε και άλλες εναλλακτικές λύσεις που δεν είχε καν σκεφτεί.
Γιάννης Κ.

Είχα ακούσει για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τον θεωρούσα μια περιττή πολυτέλεια. Κάποιοι φίλοι με παρακίνησαν και τώρα σκέφτομαι πως αν δεν το είχα κάνει, θα είχα αφήσει το μέλλον του παιδιού μου στην τύχη.
Γιώργος Α.

Μπόρεσα να δω πόσο αλληλένδετες είναι η επιλογή εργασίας και η ιδιοσυγκρασία.
Πέτρος Σ.

Μέσα από το πρόγραμμα μειώθηκαν οι συνέπειες δικών μας λαθών σε σχέση με την ανατροφή των παιδιών μας και τις κατευθύνσεις που τους δίνουμε σε σχέση με τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.
Ελίνα Κ.


Σκεφτόμασταν ο γιός μας να ακολουθήσει ένα επάγγελμα που όμως δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα του. Ευτυχώς στο ΚεΠ μας βοήθησαν και το καταλάβαμε εγκαίρως.
Χρήστος Π.

Η κόρη μου ξεκαθάρισε τις επιλογές της και εγώ απέκτησα καλύτερη επικοινωνία μαζί της.
Μαρία Γ.

Το παιδί μου έχει πολλές δυνατότητες. Αυτό δεν βοηθά πάντα τελικά. Είχε μπερδευτεί τόσο πολύ που στο τέλος πίστευα ότι θα εγκατέλειπε. Με το πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού μπήκαν οι σκέψεις του σε τάξη και, όπως αποδείχτηκε, έκανε την καλύτερη επιλογή.
Λυδία Χ.

 
Απόψεις Παιδιών

Ήξερα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό από το σχολείο και τον θεωρούσα ώρα του παιδιού. Οι γονείς με παρακίνησαν και ανακάλυψα κατευθύνσεις που δεν είχα φανταστεί.
Γιώργος Λ.

Τώρα οι γονείς μου είναι έτοιμοι να στηρίξουν τις επιλογές μου.
Μαρία Σ.

Κατάλαβα ότι θα κερδίσω αν ασχοληθώ σοβαρά με αυτά που με τραβάνε και είμαι καλός.
Γιάννης Μ.

Είδα ξεκάθαρα τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσω.
Λυδία Λ.

Η σύμβουλος ήταν τέλεια. Μου είπε πράγματα που δεν είχα ξανασκεφτεί για μένα και με βοήθησε να δω πράγματα για τη ζωή μου και τις σχέσεις μου.
Άννα Π.

Οι γονείς μου τάπαιξαν από το πόσο καλά κατάλαβε η σύμβουλος ποιά είμαι, τι μου συμβαίνει και τι θέλω να κάνω στη ζωή μου.
Μαρίνα Μ.

Με εντυπωσίασε η έκθεση αποτελεσμάτων, με περιγράφει σα να με ήξερε χρόνια αυτός που την έγραψε.
Πέτρος Μ.

Πιστεύω ότι δεν είναι πια θέμα τύχης το τι θα γίνω, αλλά εξαρτάται από μένα. 
Νίκη Σ.

Νομίζω ότι δε θα έχω πια τόσο άγχος με τις εξετάσεις και θα είμαι πιο συγκεντρωμένη στο διάβασμα και πιο αποτελεσματική.
Μιμή Κ.